Trädgårdsarbete Under växtbelysningar

Med en uppsättning växtbelysningar kan du odla många växter inomhus, inklusive Krukväxter, orkidéer och till och med några frukt-och grönsaksgrödor. växtbelysningar är idealiska för fröstart eftersom de hjälper till att säkerställa stocky, gröna plantor. En vinterskörd av örter och salladgrönsaker kan också odlas under ljus. Genom att lära sig hur växter använder ljus och om fixtur alternativ, kan du välja en inomhus växa lampor system som är rätt för de växter du vill växa.
Rätt Färg

Solljus innehåller hela spektrumet av ljus inklusive alla regnbågens färger: rött genom gult till blått och violett. Liksom växter som växer utomhus i solljuset växer inomhusplantor bäst under växtbelysningar, vilket ger en balans mellan kallt och varmt ljus som replikerar det naturliga solspektrumet. De är utmärkta för plantor samt Krukväxter, kulinariska örter och andra växter. Alla våra växa armaturer, stativ och ersättningslampor är fullspektrum.
LED eller fluorescerande?
LED växa ljuset

Båda producerar full spektrum ljus. Lysdioder är dock bättre för miljön och din plånbok. Vårt produktutvecklingsteam har konstruerat energieffektiva, ekonomiska och effektiva LED-lampor för att specifikt möta de krävande behoven hos växter (i motsats till Multi-purpose lysdioder). De levererar de ljusa, fullspektrum ljusplantorna längtar efter, med en extra spik av blått ljus för att stimulera starkare rottillväxt, förbättra fotosyntesen och säkerställa topptillväxt. Njut av dina hjärtligaste och hälsosammaste plantor, Krukväxter, orkidéer och andra inomhusplantor!

De är bra för dina växter. Högteknologiska lysdioder är kalibrerade speciellt för inomhusodling.
De är super-effektiva. Lysdioder använder hälften av el och sista 5x längre än lysrör.
De är miljövänliga. Kvicksilverfria LED-rör kommer inte att splittras som glas, så färre hamnar i deponin.