Klä Din SexDocka

Detta är ett område där åsikterna verkligen kan variera. För några av våra kunder är deras docka strikt funktionell. Kläder är bara onödig olägenhet som de inte stör med. Om du inte har något intresse av att klä din docka, kan du bara hoppa över den här delen. Vi förstår helt på sexdockan.com.

Om du vill klä din docka i en mängd olika kläder och kostymer till din real doll, du är inte ensam. För många människor är detta en del av det roliga och fantasi att äga en sexdocka. Du kan använda kläder för att agera ut fantasier, eller till rollspel med din real doll. Många av våra kunder tycker om att köpa kläder och accessoarer precis som de skulle köpa presenter till någon speciell följeslagare.

Om du älskar tanken på att köpa kläder och tillbehör till din sexdocka, har vi några bra tips för dig som vill köpa en sex doll.

Våra dockor är mycket petite. Du kommer att få dina bästa resultat shopping i butiker för petite kvinnor och sting med små och XS storlekar på sexdockor. För numrerade storlekar i USA som du också kan köpa från Snorbilligt.se prova en storlek noll eller en. Vi inkluderar varje dockmätningar. Om du ger denna information till säljare i högre slut butiker, de kan rekommendera rätt storlek till dig. Prova att köpa några billiga klädesplagg först tills du hittar rätt storlek på seksinukke.

På så sätt kommer du inte spendera för mycket pengar på något som inte är en perfekt passform. Säkerhetsnålar är mycket praktiska! De kan fästa tillbaka skjortor och kjolar som bara är lite för stora. Detta kommer att skapa en mycket attraktiv silhuett. Du hittar dessa på sexdukken.com eller på sexdukken.dk.

Kom ihåg att det här ska vara roligt. Experimentera med olika stilar. Beställ några underkläder kataloger. Du kan även titta på cosplay alternativ för din sex docka. Har du fantiserat om att spendera tid med en polis, strippa, cheerleader, även din favorit videospel karaktär när du köper real dolls? Detta är din chans att rollspel och agera ut dina hetaste fantasier.