Bästa dubbla sulky

Om du letar efter en dubbel sulky, Baby Jogger City Mini GT Dubbel sulky är ett bra och billigare alternativ för Uppababy Vista. Den här är sida vid sida (medan Vista är en tandem med staplade säten, vilket håller barnvagnsprofilen smal). LaBracio gillar det eftersom det har alla funktioner i single City Mini GT men kan rymma två barn på en gång.

Hon noterar att en sida vid sida är lättare att trycka och manövrera, särskilt i en stad där du måste gå upp och ner trottoarkanter. Och föräldrar gillar det faktum att barn kan interagera med varandra när de sitter bredvid varandra. Dessa vagnar kan du köpa extremt billigt på Snorbilligt.se, som även säljer andra typer av billiga sulkys.

Naturligtvis kan dörröppningar vara lite knepigt, men dubbla sulkys är utformade för att passa igenom åtminstone kommersiella dörröppningar, även om det inte är en dålig idé att mäta dörröppningar du vet att du kommer att gå in och ut ur på en daglig basis. Redmond och nyfött vård specialist Julia Mitchell rekommenderar också staden Mini GT, säger att det är “lätt att trycka, lätt och lätt att vika.”