Protein pulver vs. vikt Gainers… (vilken ska man använda?)

Vad är skillnaden mellan proteinpulver och vikt Gainers?

Vilken ska du använda för att hjälpa till att uppnå dina mål muskelbyggande?

Jag får en hel del frågor som denna från min online anhängare…
De vill bara skära igenom all förvirring och räkna ut vilken som de bör använda, vad är det bästa värdet för sina pengar, och hur de kan maximera sin muskeltillväxt…

Detta är en vanlig fråga jag hör:

“Lee, jag är 24 år gammal, 5 ‘ 10 tall, och väger 173 pounds. Mitt mål är att bulk upp och få så mycket muskler som jag kan. Utom jag dont ‘ vilja till få vinna någon tjock endera. Ska jag använda ett protein pulver eller en vikt Gainer för att hjälpa mig att få muskelmassa? “

Då de brukar lista ut ett gäng olika märken av proteinpulver och vikt Snorbilligt.se, och be mig att rangordna dem om vilken som är den bästa…

Men innan vi kan besvara denna fråga måste vi gå tillbaka och bara titta på proteinpulver och vikt vinnare för vad de verkligen är… En källa till snabb bekväm flytande näring. Det är det!

De flesta avancerade bodybuilders, själv ingår, inte ens överväga proteinpulver eller vikt vinnare att vara “kosttillskott” alls, utan snarare bara en bekväm mat källa. Till exempel, anser du dricker ett glas mjölk tar kosttillskott? Förmodligen inte… Tja, dricka ett protein eller vikt Gainer skaka är ungefär samma sak, förutom att det är en mer koncentrerad källa till flytande näring.

Så låt dig inte luras av alla hyped upp tidningen annonser som funktionen kapade upp bodybuilders säger att nyckeln till deras framgång är att dricka “super duper Muscle Builder 4000”.

Du måste läsa mellan raderna när det gäller reklam.
Till exempel; bara för att Mr. Olympia dricker protein skakar, det betyder inte automatiskt att proteinet skakar är vad som orsakade honom att vinna Mr. Olympia.

Att bryta ner detta ytterligare och visa dig hur tillägg annonser ibland kommer att spela av detta, titta bara på följande exempel…