IPTV, tillbaka för att bli galen “pezzotto” men sanktionerna nu bara mycket hög

Coronavirush emergency förde tv tillbaka till mitten av Italiens liv. Med majoriteten av befolkningen tvungen att stanna hemma för att följa reglerna för social distansering med en iptv box, spenderas fritid ofta framför tv: n, mellan en TV-show och en film. Inte undra på om, bara under denna period, det olagliga IPTV24.se har återvänt till Vogue.

IPTV, allt hårdare straff för dem som tittar på himlen utan tillstånd för IPTVS, och IPTV kanaler från bra sajter så som IPTV KING och IPTV butiken.

Förra året var olaglig streaming ett verkligt fenomen som skulle utrotas. Under de senaste månaderna har myndigheterna tagit många steg framåt och lyckats stänga många överföringsnät som gjorde det möjligt att använda den berömda Sverige IPTV. Samtidigt har de brottsbekämpande organen också åtagit sig att eliminera signalen till de många webbplatser som garanterade fri visning av Sky-kanaler.

Samtalet om IPTV kan inte ignorera tanken på att spara. Om olaglig streaming har varit mycket framgångsrik i vårt land beror det på lägre kostnader jämfört med en vanlig TVIP 24.

Under de senaste veckorna har dock denna motivation helt misslyckats. De som är beroende av Nordic IPTV 24 idag utsätts för verkligt exponentiella risker. Tänk bara att många användare under de senaste veckorna har fått en administrativ straff med ett maximalt värde på 30 tusen euro. Men det slutar inte där: i Italien utgör olaglig streaming ett brott för IPTVS. Därför riskerar alla brottslingar också fängelse från minst sex månader till högst tre år bästa iptv.