Ecigaretter kan bli förbjudet

Om man ska tro på kvacksalvarna så kan ecigaretter bli förbjudet inom en snar framtid, och frågan man då ställer sig är vilka förebyggande åtgärder man måste ta innan det sker. Jag Personligen kommer inte gå man ur huse och börja demonstrera, även om jag vill att ecigg och ecigaretter ska vara okey att sälja i Sverige.

Nä istället så kommer jag att passa på att köpa på mig ett lager av ecigg, och det kommer jag naturligtvis göra via min favorit ecigg butik på nätet som heter Vape.se. Jag brukar tänka som så att det som dem inte har, har ingen.

Och när det kommer till ecigg, och ecigaretter med alla dess tillbehör har dem kanske störst lager av alla butiker i Sverige. Jag har köpt från dem i snart två års tid, och alltid fått mina ecigg och ejuice snabbt och billigt.

Ett alternativ

För dig som kanske vill ha lite mer vape produkter är vape.se ett annat bra alternativ, och dem har också SWEDISH CANDY som är min favorit ejuice just nu. Hos dem tror jag du kan köpa den billigast av alla, och du frå fri frakt om du beställer nog mycket.