Bästa hyrbilar för en lycklig semester

Oftare än inte, du har en hel del val när det gäller hyrbilar. Men även inom hyrbilsbolagets angivna klasser finns det gott om gissning när det gäller att dechiffrera vad som erbjuds. Dessutom är de inte alla lika när det gäller tillgänglig utrustning och funktioner. Detta och mycket mera om hur man hyr en bil, hittar du på HyrDinBil.se.

Visste du att vissa företag kallar små bilar, till exempel en Ford Fiesta och Chevrolet Spark,” Class-A Economy “- bilar, men andra liknande wee-modeller som Fiat 500L och Mini Cooper anses vara ” Class-B Compact?”

När du bestämmer vilken kategori och biltyp du vill ha, måste du fortfarande bestämma vilka funktioner de erbjuder. Till exempel har inte alla hyror en USB-port, så se till att du tar med en bärbar laddare som ansluts till 12-voltsuttaget.

Några av de nyare små bilarna, som Hyundai Accent, Kia Rio och Mitsubishi Mirage, kanske inte har Bluetooth. Så du måste lita på en passagerare att hantera telefonsamtal.

Om du går den pengar spara vägen och välja en rabatt biluthyrningsföretag, tänk på att de tenderar att erbjuda bilar som är två eller tre år gammal. Så även om de tillgängliga bilarna inte är fynd-källare econoboxes, du kan inte räkna med att få ett fordon med funktioner som Bluetooth, navigering, eller en USB-port.